dimecres, 28 de febrer del 2018

MULTA A UN MOSSO PER FERIR UN MENOR D'UN COP DE PORRA L'ANY 2012




Dos mesos de presó substituïbles per una multa i 1.329 euros d'indemnització per a un caporal dels Mossos d'Esquadra acusat d'haver ferit amb una porra a Magí Castro, un nen de 13 anys, en una protesta a Tarragona durant la vaga general el 14 de novembre de 2012.

Les parts han arribat a un acord de conformitat i així la Generalitat s'ha estalviat la celebració del judici a l'Audiència de Tarragona i la vergonya que hauria suposat haver de sentir els nombrosos testimonis de l'actuació brutal dels mossos en aquella ocasió.  

Mig centenar de persones s'han concentrat a les portes de l'edifici judicial per fer costat al menor i a la seva família, i per exigir que s'acabi amb «la impunitat policial». Entre les nou i dos quarts de deu del matí, els manifestants han exhibit pancartes i cartells reivindicatius en el marc de la campanya «Ni al cap ni enlloc», que demana el suport de col·lectius i institucions per acabar amb «la impunitat policial».

Cal recordar que en aquella ocasió alguns creadors d'opinió convergents van tenir la mesquinesa de fer còrrer per les xarxes socials que la culpa era dels pares per portar el noi a la manifestació.

27/02/2018








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada