dimecres, 18 de març del 2020

LA SANITAT CATALANA NECESSITA MATERIAL DE PREVENCIÓ. RODA DE PREMSA CGT CATALUNYA


La sanitat catalana necessita material de prevenció. 

Roda de premsa amb les seccions de Transport Sanitari, 
del Servei d'Atenció Domiciliaria i de l'Hospital de Bellvitge (18/03/20).

Les seccions sindicals de la CGT de Catalunya a la sanitat estem comprovant la manca d’equips de protecció individual en els nostres professionals. És molt important que els i les treballadores de la Sanitat estiguin ben protegides tant per l’alt risc al que es veuen sotmeses com per la imprescindible necessitat social de poder atendre a la població sense haver de caure malalts.

Concretament les àrees amb majors dificultats estan en: personal d’ambulàncies, Serveis d’Atenció Domiciliària, personal sanitari d’hospitals i ambulatoris.Les administracions públiques han de ser molt més agressives per a supervisar tant a empreses externalitzades com per garantir que el material homologat estigui en plena disposició.

Cal fer requises allà on se sàpiga que hi ha mascaretes i bates homologades, cal obligar a empreses químiques a produir els productes d’esterilització que necessita la societat i intervindre els stocks de protecció que tinguin disponibles.

No hi ha cap motiu pel pànic, però sí per exigir a les administracions catalana i de l’estat que deixin de mirar cap a una altra banda i actuin de forma enèrgica i immediata sobre aquestes questions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada